Workshops Centering online

Workshops Centering online 2020-06-03T15:51:36+00:00

Om jou als verloskundige en co-begeleider Centering te helpen bij het organiseren van online Centeringbijeenkomsten bieden we een aantal ‘Workshops Centering online’ aan. Deze komen niet in de plaats van de normale intervisiebijeenkomsten maar bieden wat extra handvatten bij de overgang naar online bijeenkomsten in deze coronatijd.

De workshops zijn gratis, duren 2 uur en zijn toegankelijk voor Centering-professionals, zowel verloskundigen als co-begeleiders zoals praktijkassistenten en kraamverzorgenden. Er doen maximaal 12 deelnemers mee per sessie. Bij té weinig aanmeldingen (< 10) kunnen wij de workshop annuleren.

Materialen zoals een handleiding en de verschillende Powerpointpresentaties die je bij de bijeenkomsten kunt gebruiken zijn te downloaden via de besloten werkgroep van CenteringHealthcare op Kennisnet Geboortezorg.

Workshops Centering online

Bekijk je deze pagina op je mobiel? Scroll dan naar rechts voor de aanmeldknop!

DatumLocatieTijdTrainer(s)PlaatsenInschrijven
18 Jun13:00 - 15:00Katja van Groesen en Yvonne Strengers7INSCHRIJVEN »

Let op: de workshops zijn populair. Als je je aanmeldt maar vervolgens afhaakt, dan ontneem je iemand anders de kans om deel te nemen aan de sessie! En dat is dan wel jammer.