Iederenehoeve – traininglocatie Alphen a/d Rijn

Iederenehoeve – traininglocatie Alphen a/d Rijn 2020-09-16T14:32:57+00:00

De Iederenehoeve is een prachtige, verbouwde boerderij net buiten Alphen a/d Rijn. Er zijn verschillende ruimtes die groot genoeg zijn om de 1,5 meter afstand tot elkaar te kunnen waarborgen. Met mooi weer is het mogelijk gebruik te maken van de buitenruimte. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers en 2 trainers. Om te ventileren wisselen we regelmatig van ruimte en geven we looproutes aan. Irene, gastvrouw van de Iederenehoeve, zorgt voor een heerlijke lunch met producten uit de eigen moestuin.

De boerderij is landelijk gelegen. Kom je met het OV, dan stopt er een bus op 300 meter afstand van de boerderij. Voor wat betreft parkeren kun je parkeren op het eigen terrein. Mocht dit vol zijn, dan kun je weer richting Alphen a/d Rijn rijden (de dijk op naar rechts) en dan de eerste straat rechts inrijden. Hier zijn aan het eind van de straat ook enkele parkeerplekken. Parkeren langs de dijk is ook mogelijk.

Overnachten ter plekke

De verbouwde boerderij doet tevens dienst als Bed & Breakfast en heeft verschillende kamers met gedeelde badkamer. Ook is er een grote slaapzolder met aparte bedstedes en gedeelde badkamer. Voor € 45,- eet je ’s avonds op de boerderij en overnacht je op een kamer met ontbijt. Als je hier gebruik van wilt maken vink je dit aan op het aanmeldformulier. De factuur voor de training wordt dan met € 45,- p.p. verhoogd.

Het adres van de Iederenehoeve is: Ridderbuurt 3, Alphen a/d Rijn.