Intervisie

Intervisie 2020-11-21T17:04:20+00:00

Intervisie

Binnen twee jaar na het starten van een eerste groep is iedereen verplicht om drie online intervisiebijeenkomsten bij te wonen om uiteindelijk een certificaat te ontvangen. Er kan alleen aan intervisie worden deelgenomen nadat de CenteringPregnancy™ of CenteringParenting™ training is gevolgd. De Intervisiebijeenkomsten zijn Centering-breed.  D.w.z. dat zij open staan voor deelnemers die de CenteringPregnancy™ training of de CenteringParenting™ training hebben gevolgd.

Online intervisiebijeenkomsten Centering

Om minder te reizen organiseren wij vanaf 2021 onze intervisies online.  Hiervoor gebruiken we Zoom. We hebben hier in het voorjaar al ervaring mee opgedaan en dat is goed bevallen voor zowel deelnemers als trainers.

Er is hard gewerkt aan de ontwikkeling van 2 verschillende online intervisies Centering:

  • Een gewone intervisie(online)bijeenkomst waarin je nieuwe tips en tricks kunt krijgen en ervaringen kunt uitwisselen met andere Centering-facilitators
  • Een speciale kinkhoest-(online)intervisiebijeenkomst waar je leert hoe je zwangeren op de ‘Centering-manier’ informeert over de kinkhoestvaccinatie.

De online intervisies duren 2,5 uur i.p.v. 3 en tellen mee in de 3 intervisies die deel uitmaken van het Centering-implementatieplan. Ook worden er punten bijgeschreven in de kwaliteitsregisters van de KNOV en het KCKZ.
Deelnemers kunnen zich op de gebruikelijke manier inschrijven via onze website en enkele dagen vóór de intervisie ontvangt de deelnemer een uitnodiging voor de Zoom-sessie én een voorbereidende opdracht.

Bekijk de data en schrijf je in!

Extra intervisiebijeenkomsten volgen

Het is mogelijk na de drie bijeenkomsten die deel uitmaken van het certificeringstraject extra online bijeenkomsten bij te wonen. Het blijft tenslotte altijd leerzaam en leuk om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen. En nieuwe werkvormen te leren. Deze online bijeenkomsten kosten € 50,-  pp. en ook hiervoor worden accreditatiepunten bijgeschreven. Je kunt je gewoon inschrijven voor een bijeenkomst en wij houden de deelname bij. Is het jouw 4de of 5de bijeenkomst, dan ontvang je van ons een factuur.

Lees meer over intervisiebijeenkomsten