Intervisie

Intervisie 2018-01-04T11:34:53+00:00

Intervisie

Binnen twee jaar na het starten van een eerste groep is iedereen verplicht om drie Intervisiebijeenkomsten bij te wonen om uiteindelijk gecertificeerd te worden. In de toekomst zal een certificaat een vereiste zijn voor de zorgverzekeraar wanneer een apart tarief gerealiseerd is. Er kan alleen aan intervisie worden deelgenomen nadat de CenteringPregnancy™ of CenteringParenting™ training is gevolgd. De Intervisiebijeenkomsten zijn Centering-breed.  D.w.z. dat zij open staan voor deelnemers die de CenteringPregnancy™ training of de CenteringParenting™ training hebben gevolgd.

Intervisiebijeenkomsten op locatie

Wij plannen een aantal intervisiebijeenkomsten vooruit in De Bilt waar je je voor kunt aanmelden. Maar je kunt ook in jouw regio een intervisiebijeenkomst organiseren. Hiervoor dien je zelf 12 deelnemers te werven en te zorgen voor een geschikte locatie. In onderstaande tabel zijn hiervoor alvast een aantal data gepland (locatie n.t.b.). Neem contact op met ons voor meer informatie hierover.

Voorwaarden Intervisiebijeenkomsten

  • maximum aantal deelnemers per bijeenkomst (per trainer): 12
  • minimaal aantal deelnemers 10 (bij te weinig aanmeldingen kan de bijeenkomst door ons geannuleerd worden)
  • duur bijeenkomst 3 uur
  • plaatsing in volgorde van aanmelding, vol = vol!
  • als je je hebt opgegeven, dien je er ook daadwerkelijk te zijn*.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Ruim een week voor de Intervisiebijeenkomst ontvang je een herinneringsmail met gegevens over de locatie.

* Er is veel belangstelling voor de Intervisiebijeenkomsten. Als je je opgeeft maar je komt niet, heb je daarmee iemand anders de mogelijkheid ontnomen de bijeenkomst bij te wonen. Annuleer dus minimaal 2 weken van te voren met een mail aan training@centeringhealthcare.nl. Later dit jaar zullen wij een factuur sturen voor een ‘no show’. 

Intervisie overzicht data

DatumLocatieTijdTrainer(s)PlaatsenInschrijven
23 JanDe Bilt9.00 - 12.00Katja van Groesen en Yvonne Strengers0VOL
02 FebVeghel 10:00 - 13:00Yvonne Strengers2INSCHRIJVEN »
15 MaaDe Bilt9.00 - 12.00 Katja van Groesen en Yvonne Strengers0VOL
27 MaaDe Bilt9.00 - 12.00 uurPARENTING! Katja van Groesen9INSCHRIJVEN »
17 AprRoosendaal10.00 - 13.00Katja van Groesen0VOL
23 AprWezep10.00 - 13.00Katja van Groesen1INSCHRIJVEN »

Extra intervisiebijeenkomsten volgen

Het is mogelijk na de drie bijeenkomsten die deel uitmaken van het certificeringstraject extra bijeenkomsten bij te wonen. Het blijft tenslotte altijd leerzaam en leuk om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen. Deze bijeenkomsten kosten € 25,-  en ook hiervoor worden accreditatiepunten bijgeschreven. Je kunt je gewoon inschrijven voor een bijeenkomst en wij houden de deelname bij.