Intervisie

Binnen twee jaar na het starten van een eerste groep is iedereen verplicht om drie Intervisiebijeenkomsten bij te wonen om uiteindelijk gecertificeerd te worden. In de toekomst zal een certificaat een vereiste zijn voor de zorgverzekeraar wanneer een apart tarief gerealiseerd is. Er kan alleen aan intervisie worden deelgenomen nadat de CenteringPregnancy™ of CenteringParenting™ training is gevolgd. De Intervisiebijeenkomsten zijn Centering-breed.  D.w.z. dat zij open staan voor deelnemers die de CenteringPregnancy™ training of de CenteringParenting™ training hebben gevolgd.

Intervisiebijeenkomsten op locatie

Wij plannen een aantal intervisiebijeenkomsten vooruit in De Bilt waar je je voor kunt aanmelden. Maar je kunt ook in jouw regio een intervisiebijeenkomst organiseren. Hiervoor dien je zelf 12 deelnemers te werven, de aanmeldingen vast te leggen en te zorgen voor een geschikte locatie. Neem contact op met ons om een datum te bespreken waarop er een trainer beschikbaar is.

Voorwaarden Intervisiebijeenkomsten

  • maximum aantal deelnemers per bijeenkomst: 12
  • minimaal aantal deelnemers 10 (bij te weinig aanmeldingen kan de bijeenkomst door ons geannuleerd worden)
  • duur bijeenkomst 3 uur
  • plaatsing in volgorde van aanmelding, vol = vol!
  • als je je hebt opgegeven, dien je er ook daadwerkelijk te zijn*.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Ruim een week voor de Intervisiebijeenkomst ontvang je een herinneringsmail met gegevens over de locatie.

* Er is veel belangstelling voor de Intervisiebijeenkomsten. Als je je opgeeft maar je komt niet, heb je daarmee iemand anders de mogelijkheid ontnomen de bijeenkomst bij te wonen. Annuleer dus minimaal 2 weken van te voren met een mail aan training@centeringhealthcare.nl. Later dit jaar zullen wij een factuur sturen voor een ‘no show’. 

Datum Locatie Tijd Trainer Plaatsen Inschrijven
6 juli Veghel 13:00 – 16:00 Marijke Hoiting vol
7 september Oss 14:00 – 17:00 Marijke Hoiting vol
12 september Amsterdam 9:15 – 12:15 Marijke Hoiting 5 INSCHRIJVEN »
30 oktober De Bilt 14:00 – 17:00 Marijke Hoiting 6 INSCHRIJVEN »
21 november De Bilt 14:00 – 17:00 Marijke Hoiting 12 INSCHRIJVEN »