Intervisie

Intervisie 2018-05-07T12:47:11+00:00

Intervisie

Binnen twee jaar na het starten van een eerste groep is iedereen verplicht om drie Intervisiebijeenkomsten bij te wonen om uiteindelijk gecertificeerd te worden. In de toekomst zal een certificaat een vereiste zijn voor de zorgverzekeraar wanneer een apart tarief gerealiseerd is. Er kan alleen aan intervisie worden deelgenomen nadat de CenteringPregnancy™ of CenteringParenting™ training is gevolgd. De Intervisiebijeenkomsten zijn Centering-breed.  D.w.z. dat zij open staan voor deelnemers die de CenteringPregnancy™ training of de CenteringParenting™ training hebben gevolgd.

Intervisiebijeenkomsten op locatie

Wij plannen een aantal intervisiebijeenkomsten vooruit in De Bilt waar je je voor kunt aanmelden, zie onderstaande tabel.

In sommige gevallen is het ook mogelijk om in jouw regio een intervisiebijeenkomst te organiseren. Bijvoorbeeld omdat de reisafstand naar De Bilt erg ver is. Hiervoor dien je zelf 12 deelnemers te werven en te zorgen voor een geschikte locatie. In onderstaande tabel zie je hiervoor alvast een aantal data gepland. Hier staat in kolom locatie: ‘n.t.b.?’ Neem contact op met ons als je op een van deze dagen een intervisiebijeenkomst bij jou op locatie wilt organiseren.

Voorwaarden intervisie op locatie

  • maximum aantal deelnemers per bijeenkomst (per trainer): 12

  • minimaal aantal deelnemers 10 (bij te weinig aanmeldingen kan de bijeenkomst door ons geannuleerd worden)

  • duur bijeenkomst 3 uur

  • plaatsing in volgorde van aanmelding, vol = vol!

  • als je je hebt opgegeven, dien je er ook daadwerkelijk te zijn*.

  • Vereiste vooropleiding/aanvangsniveau: voor iedereen die werkzaam is in professionele geboortezorg en jeugdzorg. Bij twijfel neem contact op met training@centeringhealthcare.nl

* Er is veel belangstelling voor de Intervisiebijeenkomsten. Als je je opgeeft maar je komt niet, heb je daarmee iemand anders de mogelijkheid ontnomen de bijeenkomst bij te wonen. Annuleer dus minimaal 2 weken van te voren met een mail aan training@centeringhealthcare.nl. Later dit jaar zullen wij een factuur sturen voor een ‘no show’. 

Intervisie overzicht data

DatumLocatieTijdTrainer(s)PlaatsenInschrijven
18 SepVeghel (NB)10.00 - 13.00Katja van Groesen0VOL
24 SepDe Bilt10.00 - 13.00Katja van Groesen, Yvonne Strengers7INSCHRIJVEN »
11 OktDe Bilt10.00 - 13.00Katja van Groesen, Anne Bedaux10INSCHRIJVEN »
30 OktBeverwijk13.00 - 16.00Katja van Groesen4INSCHRIJVEN »

Extra intervisiebijeenkomsten volgen

Het is mogelijk na de drie bijeenkomsten die deel uitmaken van het certificeringstraject extra bijeenkomsten bij te wonen. Het blijft tenslotte altijd leerzaam en leuk om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen. Deze bijeenkomsten kosten € 25,-  en ook hiervoor worden accreditatiepunten bijgeschreven. Je kunt je gewoon inschrijven voor een bijeenkomst en wij houden de deelname bij.

Lees meer over intervisiebijeenkomsten