Centering Partnermodule

Centering Partnermodule 2019-07-04T15:39:33+00:00

Partners in Centering!

Om partners meer en beter te betrekken bij Centering hebben we een module ontwikkeld in samenwerking met Hans Götze en David Borman, beide werkzaam als vadercoaches/trainers vader cursussen.
De module betreft de rol van de partner rondom de bevalling en kraambed, veranderingen in de relatie en de overgang naar het vaderschap/ ouderschap.

Hoe betrek je de partner erbij? Volg een training.

Wil je echt leren hoe partners structureel en beter te betrekken bij Centering, voorbeelden krijgen van goede activiteiten om te doen, geprikkeld worden om de vrouw en haar partner in Centering actief aan de gang te krijgen?
Volg dan deze zeer inspirerende 1 daagse cursus, gegeven door een van onze Centering trainers samen met een vadercoach.

Extra begeleiding bij de partnerbijeenkomst

De training is ook opengesteld voor zorgverleners/experts die als tweede begeleider mee gaan draaien in het begeleiden van de partners, indien zij onder supervisie werken van een opgeleide Centering-professional. Denk aan een manueel therapeut, een coach of haptonoom. Voorwaarde is wel dat je beiden de partnermoduletraining volgt of hebt gevolgd.

Data en kosten

Op 28 november 2019 is er weer een partnermodule-training in De Bilt.  De prijs voor de partnermodule-training is € 250,-.
Accreditatie voor deze training in het Kwaliteitsregister van de KNOV is toegekend voor 6,5 punten in het register.

Inschrijven trainingen