Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen 2016-12-29T14:57:56+00:00

Natuurlijk heb je vragen

Hieronder hebben wij de vragen van kersverse ouders op een rijtje gezet. Kijk of je een antwoord op jouw vraag vindt en stuur ons anders jouw vraag via het Contactformulier. Dan nemen we zo gauw mogelijk contact met je op. Je kunt jouw vraag wellicht ook aan een zorgverlener in de buurt stellen. Kijk op Vind een zorgverlener voor een organisatie die CenteringParenting™ aanbiedt in jouw buurt.

Wat als ik een vraag liever niet in de groep wil bespreken? 2016-12-29T21:00:00+00:00

Soms zijn er onderwerpen die je misschien in eerste instantie liever niet in de bijeenkomst wilt bespreken. Tijdens de Centering bijeenkomsten mag je ervaringen of gevoelens delen maar dat hoeft niet. Jij bepaalt wat je wilt vertellen. Er is altijd een moment met je zorgverlener waarin je vragen kunt stellen. Vaak is het echter wel zo dat meer vrouwen met dezelfde vragen of gevoelens zitten dus kan het zijn dat je vraag ook door iemand anders wordt ingebracht.

Kan ik als vader ook meedoen aan CenteringParenting™? 2016-12-29T21:02:31+00:00

Het CenteringParenting™ programma is geschreven voor beide ouders dus wie van jullie meedoet aan het programma is afhankelijk van jullie wensen. Vaak is het ook mogelijk om samen te gaan. Om elkaar goed te leren kennen is het wel belangrijk om zoveel mogelijk alle bijeenkomsten aanwezig te zijn. De data voor de bijeenkomsten zijn bij de start bekend, hierdoor is het dus mogelijk om dit vooraf te regelen.

Welke onderwerpen worden er in de CenteringParenting™ bijeenkomsten besproken? 2016-12-29T14:50:55+00:00

In het Centering programma worden veel dingen besproken die te maken hebben met de ontwikkeling van je baby en je eigen herstel na de bevalling. Wanneer gaat mijn baby vaste voeding eten? En wat kan ik dan het beste geven? Hoe ga ik ermee om als mijn baby veel huilt? Hoe kan ik mijn baby stimuleren in zijn/haar ontwikkeling? Ouderschap, hoe ga ik daar mee om? Daarnaast is er ruimte om al jou vragen te bespreken.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!